HomedirektIspod vozila odbornika...

Ispod vozila odbornika SNSD-a u Trebinju pronađen zamotuljak sa žicama

Lice inicijala S.S. prijavilo je danas trebinjskoj policiji da je ispod svog automobila “pasat 8” primjetilo najlonski zamotuljak iz koga vire dvije crvene zice, saopštili su iz Policijske uprave (PU) Trebinje. 

Na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici PU Trebinje i obavještena Republička uprava civilne zaštite, čiji je deminerski tim uklonio navedeni zamotuljak ispod vozila.

Predmet koji je skinut sa vozila biće vještačen u kriminalističko-tehničkom centru MUP-a RS kako bi se utvrdilo o čemu se radi, naveli su u PU Trebinje.

O događaju je obavješteno i Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da policijski sluzbenici PU Trebinje izvrše uviđaj na licu mjesta.

Prema nezvaničnim saznanjima, pasat je u vlasništvu odbornika SNSD-a Srđana Simovića.

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

NENAJAVLJENA SEČA STABALA U CENTRU GRADA: U Gacku na kaubojski način

Bez obaveštenja javnosti, juče ujutru je blokirana glavna ulica u Gacku. Iz kamiona su izašli radnici naoružani motornim testerama i počeli da obaraju stabla. Građani su bespomoćno, sa užasom u očima, posmatrali ubistvo drveća.