HomedirektNova partija u...

Nova partija u trebinjskoj skupštini – Vlatković i Banjac dogovorili saradnju

Jovica Vlatković, dojučerašnji predsjednik trebinjskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS), pridružio se sinoć novoosnovanoj stranci poslanika Darka Banjca – Narodnoj partiji Srpske, kako je i nagovijestio dan ranije na konferenciji za novinare. 

Vlatković je tada rekao da je uz njega skoro cijeli bivši trebinjski odbor DNS-a. 

Darko Banjac je juče boravio u Trebinju i objavom na svom fejsbuk profilu potvrdio je da je sa Vlatkovićem dogovorio saradnju. 

“U Trebinju je večeras formiran još jedan inicijativni odbor Narodne partije Srpske. Iz dana u dan naša mreža je sve veća, jer građani Srpske prepoznaju istinske borce za bolji život svih stanovnika naše Republike”, napisao je Banjac. 

Ovim će u trebinjskoj skupštini umjesto DNS-a biti nova partija – Narodna partija Srpske, koja će biti dio vlasti.

Istovremeno, juče je u Trebinju boravio i predsjednik DNS-a Nenad Nešić, koji je samo dan ranije raspustio gradski odbor ove partije u Trebinju.  

“Ovo je za nas važan grad i želimo da naš odbor bude jači i stabilniji, da postignemo bolje rezultate na izborima u budućnosti i, što je još važnije, bolje rezultate za ljude Trebinja. Zato nećemo čekati narednu kampanju, počinjemo odmah raditi, a dobra energija mi govori da rezultati tog rada neće biti izostavljeni”, napisao je na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici Nešić. 

dns trebinje
Foto: Fejsbuk stranica Nenada Nešića

Za povjerenika partije imenovan je Slavko Dangubić, koji je nakon toga smijenjen sa direktorske pozicije u Elektro-Hercegovini.

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

NENAJAVLJENA SEČA STABALA U CENTRU GRADA: U Gacku na kaubojski način

Bez obaveštenja javnosti, juče ujutru je blokirana glavna ulica u Gacku. Iz kamiona su izašli radnici naoružani motornim testerama i počeli da obaraju stabla. Građani su bespomoćno, sa užasom u očima, posmatrali ubistvo drveća.