Homedirekt“Direkt” saznaje: Grad...

“Direkt” saznaje: Grad Trebinje odustao od nabavke reflektora za stadion Police

Grad Trebinje odustao je od nabavke reflektora za stadion Fudbalskog kluba “Leotar” u Policama, za koje je prethodno planirao da izdvoji više od 940.000 maraka bez PDV-a, saznaje “Direkt”.

Stadion Police

Prema našim saznanjima, novac će biti preusmjeren u druge svrhe, a detalji će biti poznati na sjednici Skupštine grada Trebinja koja je zakazana za srijedu, 10. marta.

Podsjećamo, Grad Trebinje prethodno je poništio postupak nabavke reflektora na stadionu Fudbalskog kluba “Leotar” u Policama, nakon kritika opozicije da je ova nabavka skupa i nepotrebna u vremenu pandemije virusa korona.

Nakon poništenja nabavke, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje Grada Trebinja Vedran Furtula za “Direkt” je kazao da su se na taj korak odlučili jer bi potencijalna donacija UEFA-e mogla Gradu smanjiti planirani iznos za ulaganje, ali i zbog mjera štednje u skladu sa instrukcijama Ministarstva finansija Republike Srpske.

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

NENAJAVLJENA SEČA STABALA U CENTRU GRADA: U Gacku na kaubojski način

Bez obaveštenja javnosti, juče ujutru je blokirana glavna ulica u Gacku. Iz kamiona su izašli radnici naoružani motornim testerama i počeli da obaraju stabla. Građani su bespomoćno, sa užasom u očima, posmatrali ubistvo drveća.