HomedirektJovan Milinić dobio...

Jovan Milinić dobio državni posao, pa postavljen na čelo trebinjskog DEMOS-a

Novi predsjednik trebinjskog odbora Demokratskog saveza (DEMOS) Jovan Milinić novi je vršilac dužnosti pomoćnika direktora Centra za pružanje besplatne pravne pomoći u Trebinju. Vlada RS, na čelu sa predsjednikom Radovanom Viškovićem, imenovala je Milinića na ovu poziciju samo sedam dana prije nego što su lokalni mediji objavili da je postavljen za novog predsjednika trebinjskog DEMOS-a.

Jovan Milinić

Piše: Jelena Denda Borjan

Milinić nije odgovorio na pitanje “Direkta” da li njegovo imenovanje ima veze sa tim što je postavljen na čelo trebinjskog DEMOS-a.

“Trenutno sam u gužvi, ne mogu da pričam, pozvaću vas danas ili sutra”, rekao je kratko Milinić u telefonskom razgovoru.

Na mjesto pomoćnika direktora Centra za pružanje besplatne pravne pomoći u Trebinju Vlada RS Milinića je imenovala na 90 dana. On je prije toga radio u privatnoj firmi.

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

NENAJAVLJENA SEČA STABALA U CENTRU GRADA: U Gacku na kaubojski način

Bez obaveštenja javnosti, juče ujutru je blokirana glavna ulica u Gacku. Iz kamiona su izašli radnici naoružani motornim testerama i počeli da obaraju stabla. Građani su bespomoćno, sa užasom u očima, posmatrali ubistvo drveća.