HomedirektMALO HOĆU, MALO...

MALO HOĆU, MALO NEĆU: Bojan Šapurić se neće kandidovati za gradonačelnika Trebinja

Predsjednik NDP-a Bojan Šapurić ipak neće biti kandidat za gradonačelnika Trebinja, iako je to ranije, bez valjanog objašnjenja zašto, najavljivao.

„Pričamo o tome i o tome ozbiljno razmišljamo. Nismo još razgovarali sa koalicionim partnerima, oni su mišljenja da treba sve biti njihovo. I mi imamo pravo, zašto ne, ako se ukaže prilika i ako dobijem podršku iz svog predsjedništva, ići ću u tu priču“, rekao je u martu Šapurić za Direkt.

Danas je promijenio mišljenje i navodi da “neće ići u više kolona, već zajedno sa jednim kandidatom”.

Podržaće SNSD-ovog Mirka Ćurića.

Sve je saopštio nakon sastanka sa predstavnicima Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju.

“S obzirom na dobru skoro decenijsku saradnju, personalnu kao i koalicijsku NDP-a i SNSD-a kao i cijelokupnu političku situaciju u Trebinju, odlučeno je da naša koalicija nastavi i dalje zajedno da djeluje i radi u istom kontinuitetu za dobrobit svih građana. Izlazimo jednistveno na ove lokalne izbore i podržaćemo zajedničkog kandidata za gradonačelnika kojeg će predložiti SNSD. Na suprotnoj strani u opozicionim strukturama nema figure koja bi na najbolji način mogla predstavljati naš grad i kao odgovorni ljudi odlučili smo da je za Trebinje najbolje djelovati jedinstveno jer tako možemo uraditi više za naš grad”, rekao je Šapurić.

On je najavio da će ova stranka u Trebinju imati svoju listu za odbornike.

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

NENAJAVLJENA SEČA STABALA U CENTRU GRADA: U Gacku na kaubojski način

Bez obaveštenja javnosti, juče ujutru je blokirana glavna ulica u Gacku. Iz kamiona su izašli radnici naoružani motornim testerama i počeli da obaraju stabla. Građani su bespomoćno, sa užasom u očima, posmatrali ubistvo drveća.