Homedirekt“Herc gradnja” dostavila...

“Herc gradnja” dostavila ponudu za reflektore od 2,2 miliona maraka, nabavka poništena

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je danas da je jedinu ponudu na tender za izgradnju reflektora na stadionu Fudbalskog kluba “Leotar” dostavio konzorcij “Herc gradnja”, ali da je taj tender poništen. 

Ćurić, koji nije precizirao koje su ostale firme u konzorciju, rekao je da je ponuda “Herc gradnje” iznosila 2.200.000 maraka i da je tender poništen iz razloga što Grad nema toliko sredstava za tu namjenu. Tender je bio raspisan na iznos od oko 850.000 maraka.

“Mi hoćemo da nastavimo u narednom periodu da dođemo do cijene koju imamo na raspolaganju. Isto tako ne želimo da dovedemo klub u situaciju da ne može da se takmiči”, naveo je on i dodao da smatra kako bi taj iznos trebalo da bude manji.

Grad će pokrenuti novu proceduru nabavke reflektora, zaključio je Ćurić.

Izmijenjena odluka o finansiranju reflektora na dnevnom je redu današnje Skupštine grada Trebinja.

Cijena reflektora za stadion “Police” skočila na više od dva miliona maraka

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

NENAJAVLJENA SEČA STABALA U CENTRU GRADA: U Gacku na kaubojski način

Bez obaveštenja javnosti, juče ujutru je blokirana glavna ulica u Gacku. Iz kamiona su izašli radnici naoružani motornim testerama i počeli da obaraju stabla. Građani su bespomoćno, sa užasom u očima, posmatrali ubistvo drveća.