HomegerilainfoATV-u još jedan...

ATV-u još jedan tender Grada Trebinje

ATV-u još jedan tender Grada Trebinje


Objavljeno 02/10/2021

Grad Trebinje dodijelio je još jedan posao Alternativnoj televiziji iz Banjaluke, bliskoj vladajućoj partiji SNSD-u.

Tako će ova televizija inkasirati još 12.800 KM za poslove promocije Trebinja kroz televizijske programe, što i dalje potvrđuje da je ova medijska kuća i dalje miljenik na tenderima.

Riječ je o Lotu 1, za koji je prethodno sklopljen okvirni sporazum. Procijenjena ukupna vrijednost okvirnog sporazuma je bila 52.200 KM, a zanimljivo je da je prvo dodijeljen posao za Lot 1, koji je dobila trebinjska Herceg televizija, takođe, veoma bliska SNSD-u, tj generalnom sekretaru ove partije Luki Petroviću.

– tekst se nastavlja ispod oglasa-


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako se navodi u dokumentaciji, ATV je za Lot 1 bio jedini ponuđač.

Datum zaključenja okvirnog sporazuma je 30.08. dok je obavještenje o dodjeli posla ATV-u stiglo 28.09.2021, dakle samo jedan dan nakon što je opozicija u Republici Srpskoj najavila velike proteste na Trgu Krajine.

Podijelite ovaj članak

Nastavite čitati:

TREBINJE: Afere vlasti u medijskim napisima i u ladicama tužilaštva

Posljednji četvorogodišnji mandat aktuelne gradske vlasti u Trebinju obilježile su brojne afere, neke od njih završile su na sudu, neke u vidu krivičnih prijava čekaju svoj red u ladicama Okružnog javnog tužilaštva u ovom gradu. Neke su samo ostale...

KORAĆEV “APIS” JEDINI PONUĐAČ: Porodična firma SNSD-ovog odborničkog kandidata dobila milionski posao na izgradnji bolnice u Trebinju

Preduzeće „Apis“ iz Trebinja dobilo je posao infrastrukturnog opremanja nove bolnice u ovom gradu, čija je vrijednost gotovo milion maraka bez PDV-a. U pitanju je porodična firma SNSD-ovog kandidata za odbornika na predstojećim lokalnim izborima Nikole Koraća. 

OTMICE, ZLOUPOTREBE POLOŽAJA, TUČE: Pritvorenici, osuđenici i optuženici ponovo su kandidati za načelnike

Predizborna kampanja zvanično je počela. Veliki broj aktuelnih načelnika i gradonačelnika bosanskohercegovačkih općina i gradova, kao i kandidata na predstojećim izborima, dovodili su se ili se dovode u vezu s određenim nezakonitim radnjama. Između desetina imena, Žurnal izdvaja neka od njih.